یکی دیگر از خواص مهم عناب جلوگیری از پوسیدگی دندان است. همچنین میتواند درد دندان را نیز تسکین دهد.
با اصلاح رژیم غذایی و اضافه کردن مواد غذایی که خواص بسیاری دارند، همچون عناب، میتوانید به ارتقای سلامت جسمانی خود کمک کنید. همچنین باید توجه کنید که تنها مصرف یک نوع ماده، حتی اگر کاملا برای شما مفید باشد، نمیتواند نیاز شما را به مواد مغذی برطرف نماید.
این ماده غذایی به دلیل دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر یک منبع مغذی برای سلامت استخوانهاست.
خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.
برای رفع یبوست و تقویت معده و سیستم ایمنی تجویز میشود.
( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.
مطالعات آزمایشگاهی زیادی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلولهای سرطانی ثابت کرده است.
عناب خوشمزه و خوش عطری که میل میکنید معروف است به خرمای سرخ یا خرمای چینی. خواص عناب تازه خلاصه شده است در کالری پایین و فیبر زیاد که در کنار دیگر مواد مغذی و معدنی میتواند یک میان وعده عالی به حساب بیاید.
عناب مشکلات گوارشی را برطرف میکند. این میوه علاوه بر پلی ساکاریدها و فلاونوئیدها، سرشار از مواد مغذی است.
طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.
عناب را میتوان به شکلهای چای عناب مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روشهایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای میباشد.
بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک میشوند.